27 Kasım 2013 Çarşamba

Yemeklerin Düdüklü Tencerede Pişme Süreleri

Yemeklerin Düdüklü Tencerede Pişme Süreleri ile ilgili bilgiye ulaşmak için lütfen başlığa tıklayınız
MALZEME                                  DAKİKA


Kuru Fasulye (Islatılmamış)          30-45
Dana Dil                                     45-60 
Nohut (Islatılmamış)                    30-45
Patates (Kabuklu)                        10 
Yeşil Mercimek (Islatılmamış)       20
Patates (Soyulmuş)                      5 
Kırmızı Mercimek (Islatılmamış)     3
Enginar                                       8 
Buğday (Salata İçin)                    10
Kereviz (Bütün)                           10-15 
Buğday (Çorba İçin)                     20
Kereviz (Doğranmış)                    6 
Pirinç                                         6-8
Bezelye                                      5 
Tavuk (Bütün)                            15
Havuç                                        8-10 
Tavuk (Parçalanmış)                   10
Pancar                                      10 
Hindi (Parçalanmış)                    30
Yaprak Sarması                         10 
Dana Biftek                                10
Sebze Çorbası                             8 
Dana Haşlama (Bütün)                30
Balık (Beyaz Etli)                          3 
Tas Kebabı                                 10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder